Rüyada ayna parçası görmek

Rüyada ayna parçası görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına işarettir.

Rüyada ayna parçası gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz karşı cins ilişkilerinizi ihmal etme meylinde olabilirsiniz ki, bunun sonucunda ortaya çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir.

Rüyada ayna parçaları görmek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık ayna parçaları görmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayna parçası görmek olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada arabası parçalanmak onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üç parça et görmek maddi açıdan rahata erileceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına delalet eder.

Rüyada hayvan parçaları görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına delalet eder.

Rüyada odun parçası yemek işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, rahatsızlıkların son bulacağına işarettir.

Rüyada bacakta et parçası görmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments