Rüyada kaplan sahibi olmak

Rüyada kaplan sahibi olmak elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına işaret eder.

Rüyada kaplan sahibi olmak gördüyseniz:

  • Eski bir amaç veya eğiliminize yeni bir açıdan yaklaşabilirsiniz.

Rüyada kaplan sahibi olmak tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına alamet eder.

Rüyada kaplan sevdiğini görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ormanda kaplan görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, güzel bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaplan tutmak onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine işarettir.

Rüyada beyaz kaplan sevmek yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına delalet eder.

Rüyada evde kaplan beslemek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına yorulur.

Rüyada kaplanla savaşmak bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplan yemek ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments