Rüyada kaplan dişi görmek

Rüyada kaplan dişi görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, masumluğunu ispat edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplan dişi gördüyseniz:

  • Hangi konularda sözler verdiğinizi, uzlaştığınızı veya imzalar atacağınızı tüm detaylarıyla kavramadan veya belli sorular sormadan harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada dişi kaplan görmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplan dişi görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, büyük rahatlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kaplan ve yavrusu görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada aslan ve kaplandan kaçmak ters giden işlerin normale döneceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine rivayet eder.

Rüyada kaplanla uyumak bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplan başı görmek haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, mal kayıpları da yaşayacağına işaret eder.

Rüyada uçan kaplan görmek bazı ürünlerin piyasada azalacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına tabir olunur.

Rüyada siyah yavru kaplan görmek rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments