Rüyada anne babayı öldürmek

Rüyada anne babayı öldürmek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne babayı öldürmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin zayıflıkları konusunda daha gerçekçi olunması gerekiyor olabilir.

Rüyada anne ve babanın öldüğünü duymak hedeflerini tutturmayı başaracağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına tabir olunur.

Rüyada annesinin babasını öldürdüğünü görmek işinde büyük başarılar alacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada anne babanın öldürüldüğünü görmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına işaret eder.

Rüyada anne babayı öldü görmek aile içinden birinin gurbete çıkmasına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne babayı öldürmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına delalet eder.

Rüyada anne ve babanın öldüğünü görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalet eder.

Rüyada anne babanın öldüğünü görmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesinin ve babasının öldüğünü görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments