Rüyada dili kıllı görmek

Rüyada dili kıllı görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, bereketli günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dili kıllı gördüyseniz:

  • Yeni kazanç elde etmenize yardım edecek yollar bulmanı gerekebilir.

Rüyada kıllı dil görmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine yorulur.

Rüyada dili kıllı görmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine delalet eder.

Rüyada dil üzerinde kıl görmek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada dilin kopması görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına inanılır.

Rüyada birinin dilini kesmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine delalet eder.

Rüyada dilinin şiştiğini görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına işaret eder.

Rüyada dile piercing takmak maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada dilin tutulması görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments