Rüyada dilinde yara olduğunu görmek

Rüyada dilinde yara olduğunu görmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada dilinde yara olduğunu gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında bazı bilgilere ulaşılabilir.

Rüyada dilinde yara çıktığını görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dilinde yara olduğunu görmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Rüyada dilinde yara görmek başarılı olacağına ve allah’ın yardımlarına ereceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada dilinden öpmek rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, zarar etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dilinde saç görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dilinde ip görmek başarılı işlere imza atılacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada dilinde tüy bitmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada dilinde sivilce görmek maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments