Rüyada dilinde saç görmek

Rüyada dilinde saç görmek işinden geri kalacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına işarettir.

Rüyada dilinde saç gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler katılımda bulunmak istediğiniz projelerle ilgili iyimserliğinizi arttırabilir.

Rüyada dilinde saç görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına işarettir.

Rüyada dilinde kıl görmek kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dilinde ip görmek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına delalet eder.

Rüyada dilinde kurt görmek gönülsüzce bir yere gideceğinize, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dilinden iğne çıkarmak karısı şile arasının çok iyi olacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine delalettir.

Rüyada dilinde tüy bitmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, yaptığı işte sivrileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dilinde kıl koparmak yaşananları unutturacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine inanılır.

Rüyada dilinde sivilce görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments