Rüyada dili tutulmak

Rüyada dili tutulmak yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine alamet eder.

Rüyada dili tutulmak gördüyseniz:

  • Boş hayallere kapılarak gerçekleşmesi imkansız konuların üzerine gitmekten vazgeçmelisiniz.

Rüyada dilinin tutulduğunu görmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dil tutulmak uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada dilin tutulduğunu görmek ününün çoğalacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine işaret eder.

Rüyada korkudan dili tutulmak oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada dili tutulmak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada dili tutulduğunu görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dili tutulmak konuşamamak temiz saf bir adamla evlenebileceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tutsak tutulmak onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, hüsrana uğrayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments