Rüyada dili tutulduğunu görmek

Rüyada dili tutulduğunu görmek özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına inanılır.

Rüyada dili tutulduğunu gördüyseniz:

  • Kararsızlığınız üzerinizde, sorulan sorulara farklı saatlerde farklı cevaplar verebilirsiniz.

Rüyada dil tutulmak hastalıklarının da şifasını bulacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına tabir olunur.

Rüyada dili tutulmak edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine yorulur.

Rüyada dili tutulmak konuşamamak hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına yorulur.

Rüyada dilin tutulduğunu görmek maddi açıdan zarar edileceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına delalettir.

Rüyada dilinin tutulduğunu görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dili tutulduğunu görmek kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada korkudan dili tutulmak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına yorulur.

Rüyada bir yerde tutulmak yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments