Rüyada dil balığı tutmak

Rüyada dil balığı tutmak rütbesinin yükseleceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, çok başarılı olacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dil balığı tutmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir kendi halinde devam eden bir konu gereken hassasiyetle ele alınabilir.

Rüyada dil balığı tutmak bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada dil balığı yemek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dil balığı görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada biriyle balık tutmak aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, borçlarının kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehirden balık tutmak ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle balık tutmak pek az kazanç getireceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına inanılır.

Rüyada kirli suda balık tutmak kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, evinin geçiminin zorlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok balık tutmak sözünde duracağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments