Rüyada çok balık tutmak

Rüyada çok balık tutmak evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, merdiven atlayacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, kimseye minnet etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok balık tutmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan herkesle aynı fikirleri paylaşmayı bekliyorsunuz.

Rüyada parlak balık tutmak kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına inanılır.

Rüyada çok balık tutmak tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada balığı eliyle tutmak çok yüksek mevkilerde bulunacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada köpek balık tutmak kişinin başarıdan başarıya koşacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına inanılır.

Rüyada somon balığı tutmak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, masraflarının azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada süs balık tutmak büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına yorulmaktadır.

Rüyada balığı elle tutmak kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada çamurda balık tutmak aile içinde huzurunun yerinde olacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments