Rüyada dik bir tepeye tırmanmak

Rüyada dik bir tepeye tırmanmak her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, yetki sahibi olacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dik bir tepeye tırmanmak gördüyseniz:

  • Kendinize veya bir yakınınıza ait önemsiz bir sağlık sorununu büyüterek telaşlanmanız mümkün.

Rüyada dik bir tepeye tırmanmak hikmet sahibi olacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Rüyada dik bir yamaca tırmanmak alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına tabir olunur.

Rüyada dik yokuşa tırmanmak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada dik yokuşu tırmanmak ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dik kayaya tırmanmak karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada dik bir yokuşa tırmanmak çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, büyük rahatlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada dik yamaç tırmanmak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine yorulur.

Rüyada dik dağa tırmanmak hayatın belli bir düzene oturacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments