Rüyada kayaların yuvarlandığını görmek

Rüyada kayaların yuvarlandığını görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine inanılır.

Rüyada kayaların yuvarlandığını gördüyseniz:

  • Yapılan hareketlere bir şekilde tepki vermeniz gerekebilir.

Rüyada yuvarlanan kaya görmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada kayaların yuvarlandığını görmek işsiz ve aşsız kalmayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalettir.

Rüyada çayırda yuvarlanmak her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, oldukça uzun bir yolculuğa yorulmaktadır.

Rüyada arabadan yuvarlanmak dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, kız çocuğunun olacağına yorulur.

Rüyada yuvarlanan birini görmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşın yuvarlandığını görmek tazeleneceğine ve şifa bulacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenlerden yuvarlanmak ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, edilen tövbenin allah katında kabul edileceğine tabir olunur.

Rüyada taş yuvarlanması görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments