Rüyada devlet dairesine gitmek

Rüyada devlet dairesine gitmek onunla güzel bir ilişki kuracağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, kazançların artacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet dairesine gitmek gördüyseniz:

  • Herşeye inanırsanız sebepsiz yere telaşlanmış ya da kızmış olursunuz.

Rüyada devlet dairesine gitmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet dairesinde çalışmak bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, sorunların günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet dairesinde işe girdiğini görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine inanılır.

Rüyada devlet dairesi görmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına inanılır.

Rüyada devlet dairesinde işe girmek herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına rivayet eder.

Rüyada devlet dairesine girmek zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine alamet eder.

Rüyada devlet dairesinde olmak doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, hayırlı bir işe başlayacağına delalet eder.

Rüyada devlet dairesinde beklemek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments