Rüyada devlet dairesi görmek

Rüyada devlet dairesi görmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine işaret eder.

Rüyada devlet dairesi gördüyseniz:

  • En azından canınız sıkılmayacak.

Rüyada devlet dairesine gitmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine inanılır.

Rüyada devlet dairesine girmek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına işarettir.

Rüyada devlet dairesi görmek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına rivayet eder.

Rüyada devlet dairesinde beklemek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada devlet dairesinde işe girmek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet dairesinde olmak para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet dairesinde işe girdiğini görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet dairesinde çalışmak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments