Rüyada devlet başkanına misafir olmak

Rüyada devlet başkanına misafir olmak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, yokluk içine gireceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada devlet başkanına misafir olmak gördüyseniz:

  • Parasal konularda biraz sıkıntıya girmeniz mümkün.

Rüyada devlet başkanını misafir etmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada devlet başkanına misafir olmak göğüs germek zorunda kalınacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına işaret eder.

Rüyada devlet başkanın elini öpmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada devlet başkanını elini öpmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet başkanını ağlarken görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, saygı göreceğine alamet eder.

Rüyada büyük devlet başkanı görmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet başkanının evine geldiğini görmek işlerinin günden güne açılacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına delalettir.

Rüyada devlet başkanı görmek başarıya giden yolların açık olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments