Rüyada deve tüyü görmek

Rüyada deve tüyü görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına delalet eder.

Rüyada deve tüyü gördüyseniz:

  • Aile çevrenizdekilerin bazı problemleri nedeniyle biraz başınız ağrıyabilir.

Rüyada tüysüz deve görmek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına işarettir.

Rüyada deve tüyü görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deve kuşu tüyü görmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada uzun tüy görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağında tüy görmek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulur.

Rüyada kasık tüylerini kesmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tüylü şeftali görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek tüyü yemek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments