Rüyada dev yumurta görmek

Rüyada dev yumurta görmek yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, yüzünde güller açacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, doğruluğu bulacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına tabir olunur.

Rüyada dev yumurta gördüyseniz:

  • Bazı köklü mücadele biçimlerinizi yenilemeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada dev yumurta görmek belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına işarettir.

Rüyada dev çilek görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına inanılır.

Rüyada dev olmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına delalettir.

Rüyada yeşil dev görmek ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Rüyada dev görmek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada dev inek görmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada dev ahtapot görmek kısmetinin bollaşacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dev hamam böceği görmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, hastaysa şifa bulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments