Rüyada yeşil dev görmek

Rüyada yeşil dev görmek işlerin günden güne daha da artacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada yeşil dev gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler maddi açıdan size iyi gelebilir.

Rüyada yeşil dev görmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada dev kertenkele görmek kendisine ev alacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Rüyada dev deniz dalgaları görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına inanılır.

Rüyada dev fare görmek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine yorulur.

Rüyada dev balık görmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine alamet eder.

Rüyada büyük dev dalgalar görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dev yılan öldürmek huzur getirecek birinin çıkacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada dev çekirge görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments