Rüyada dev kaplumbağa görmek

Rüyada dev kaplumbağa görmek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, borcunun kalmayacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, kendisini çok yıpratacağına delalettir.

Rüyada dev kaplumbağa gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız gerekiyor.

Rüyada dev kaplumbağa görmek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dev böcek görmek daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil dev görmek büyük bir kavgaya tutuşacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine alamet eder.

Rüyada dev dalga görmek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada dev yengeç görmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dev kurbağa görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine alamet eder.

Rüyada dev insan görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, çok yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada denizde dev dalga görmek hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments