Rüyada çiçek desenli elbise giymek

Rüyada çiçek desenli elbise giymek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, güzel davetler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek desenli elbise giymek gördüyseniz:

  • Borçlanmamaya veya gereğinden fazla harcama yapmamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada çiçek desenli elbise giymek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada desenli elbise giymek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına alamet eder.

Rüyada leopar desenli elbise giymek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine işarettir.

Rüyada çiçek deseni görmek iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada desenli elbise görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada desenli çorap giymek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada desenli pantolon görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada leopar deseni görmek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments