Rüyada desenli bardak görmek

Rüyada desenli bardak görmek korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, işlerinin günden güne azalacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına rivayet eder.

Rüyada desenli bardak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir amacınıza ulaşmak üzere olabilirsiniz.

Rüyada desenli bardak görmek yanlış yollardan döneceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada desenli kilim görmek haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada desenli çorap giymek iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına delalettir.

Rüyada zebra deseni görmek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalettir.

Rüyada desenli altın yüzük görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada desenli yüzük görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada leopar desenli yılan görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada desenli ceket görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments