Rüyada derin havuzda yüzmek

Rüyada derin havuzda yüzmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bunalacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına tabir olunur.

Rüyada derin havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Yaptığınız işleri, bazı plan, seçim veya kararlarınızı savunmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada derin bir havuzda yüzmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine delalettir.

Rüyada derin havuzda yüzmek maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada derin havuzda yüzdüğünü görmek işinde büyük başarı elde edeceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada derin havuza dalmak daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine inanılır.

Rüyada derin havuza atlamak iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada derin havuz görmek sorunlarının günden güne azalacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok derin havuz görmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada derin bir havuz görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments