Rüyada bulanık derede balık tutmak

Rüyada bulanık derede balık tutmak aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık derede balık tutmak gördüyseniz:

  • Nezaketten uzaklaşmak korkusu yüzünden iş yaşamında suistimale açıksınız.

Rüyada bulanık derede balık tutmak kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, aynı karşılığı alamayacağına alamet eder.

Rüyada derede balık tutmak sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derede elle balık tutmak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada dereden elle balık tutmak daha lüks bir hayat yaşayacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine delalettir.

Rüyada dereden balık tutmak işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık dereden geçmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına alamet eder.

Rüyada bulanık dereye görmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada bulanık dereye düşmek bereket ve rahat içinde yaşayacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments