Rüyada depremi beklemek

Rüyada depremi beklemek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, ancak allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına delalettir.

Rüyada depremi beklemek gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi paraya çevirebilirsiniz.

Rüyada deprem olmasını beklemek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada deprem beklemek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada depremi beklemek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada deprem olacağını beklemek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini beklediğini görmek zor bir işe girileceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölümü beklemek yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına alamet eder.

Rüyada hasta beklemek sıkıntıya düşeceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada berberde sıra beklemek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments