Rüyada ölümü beklemek

Rüyada ölümü beklemek geçim derdine düşeceğine, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölümü beklemek gördüyseniz:

  • Sizi sınırlayan şeyler veya kişiler var.

Rüyada ölümü beklemek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, işlerinin azalacağına işaret eder.

Rüyada ölümünü beklediğini görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölümü beklediğini görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada kendi ölümünü beklemek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada ölümünü beklemek aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada kendi ölümü beklemek ters giden durumların düzeleceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada ölüm anını beklemek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada ölüm sırası beklemek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments