Rüyada deprem olacağını beklemek

Rüyada deprem olacağını beklemek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, rahat bir nefes alacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deprem olacağını beklemek gördüyseniz:

  • Bir çok konuda gereksiz endişelendiğinizi anlayarak ferahlayabilirsiniz.

Rüyada deprem olacağını beklemek geleceğin güzelliklerle dolacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada depremi beklemek kötü ve zor günler yaşanacağına, kazanılan paranın artacağına yorulur.

Rüyada deprem olmasını beklemek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına işaret eder.

Rüyada deprem beklemek yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada iftarı beklemek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada misafir beklemek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine delalet eder.

Rüyada sofrada yemek beklemek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine rivayet eder.

Rüyada kendi ölümü beklemek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments