Rüyada deprem olurken görmek

Rüyada deprem olurken görmek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, moralin bozulacağına delalettir.

Rüyada deprem olurken gördüyseniz:

  • Gerekeni yapmaktan çekinmemelisiniz.

Rüyada deprem olurken şahadet getirmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine işaret eder.

Rüyada deprem olurken dua etmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deprem olurken salavat getirmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada deprem olurken görmek girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada deprem olurken besmele çekmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada deprem olurken kaçmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada deprem olurken namaz kılmak yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine delalettir.

Rüyada eşini traş olurken görmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments