Rüyada denizi atla geçmek

Rüyada denizi atla geçmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, büyük başarılara imza atacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına delalettir.

Rüyada denizi atla geçmek gördüyseniz:

  • Yanınızdaki insanlara moral aşılayın.

Rüyada denizi atla geçmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada atla dereden geçmek sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına tabir olunur.

Rüyada atla köprüden geçmek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, onu cesaretlendireceğine rivayet eder.

Rüyada atın altından geçmek atılıma geçeceğine, önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atla sudan geçmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına işarettir.

Rüyada denizin üstünden köprüden geçmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada denizi uçarak geçmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizden vapurla geçmek moral olarak çok iyi hissedeceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Saaaa

Rüyada evlendiğim adamla beraber atın üstünde deniz içinden geçiyordum ve başka bir atın üzerinde bembeyaz bir at yanımıza geldi ve dediki bu beyaz at senin için sanki başka eşleri de başka atlarin üstünde diyodular yazık değil mi bunun atını taşıyan diğer hayvanlara. Yorumlarsanız sevinirim