Rüyada ata dokunmak

Rüyada ata dokunmak kötülüğe uğramadan yaşayacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Rüyada ata dokunmak gördüyseniz:

  • Meseleyi fazla büyütmeden kapatırsanız kazançlı çıkarsınız.

Rüyada ata dokunmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine tabir olunur.

Rüyada yılana dokunduğunu görmek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine tabir olunur.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada soğuk ele dokunmak imkanlarının artacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işarettir.

Rüyada halıya dokunmak ekmek ve dünya malı alacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpek balığına dokunmak yeni bir hayata adım atılacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçağa dokunmak kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yunusa dokunmak işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments