Rüyada denizden kurtarmak

Rüyada denizden kurtarmak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, çalıştığına değeceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine tabir olunur.

Rüyada denizden kurtarmak gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni dikkatle takip etmenizde fayda var.

Rüyada denizde boğulan adamı kurtarmak iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına yorulur.

Rüyada denizden bebek kurtarmak oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizden birini kurtardığını görmek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada denizden birini kurtarmak talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına yorulur.

Rüyada denize düşeni kurtarmak makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde yüzerek birini kurtarmak sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizden kurtarmak keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments