Rüyada anahtarı unutmak

Rüyada anahtarı unutmak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada anahtarı unutmak gördüyseniz:

  • Yakında istediğiniz noktada olabilirsiniz.

Rüyada anahtarı evde unutmak kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada anahtarı unutmak zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada anahtarını unutmak küskünlük yaşanacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada anahtarı kapının üstünde unutmak bozulan sağlığın düzeleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine inanılır.

Rüyada anahtarı içerde unutmak bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine yorulur.

Rüyada kapıda anahtar unutmak hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada anahtarı kapıda unutmak yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına yorulur.

Rüyada evin anahtarını unutmak hidayete ermeyi de başaracağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments