Rüyada şiddetli sarsıntı görmek

Rüyada şiddetli sarsıntı görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, sağlık problemleri içinde olacağına, yeni bir yol tutulacağına yorulur.

Rüyada şiddetli sarsıntı gördüyseniz:

  • Yakında, ilişkiler kanalıyla önemli bir fırsat söz konusu olabilir.

Rüyada şiddetli sarsıntı görmek büyük çaba sarfedeceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Rüyada deprem sarsıntısı hissetmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, kazançlı kapıların açılacağına yorulur.

Rüyada deprem sarsıntısı yaşamak ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine alamet eder.

Rüyada deprem sarsıntısı görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına delalet eder.

Rüyada hafif yer sarsıntısı görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deprem sarsıntı görmek hilekar ve zayıf tanıdığa, hoş muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yer sarsıntısı hissetmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yer sarsıntısı olduğunu görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments