Rüyada denizde boğulmak üzere olduğunu görmek

Rüyada denizde boğulmak üzere olduğunu görmek eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Rüyada denizde boğulmak üzere olduğunu gördüyseniz:

  • Size kendinizi suçlu hissettirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada çocuğunun denizde boğulduğunu görmek fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, elindekileri de kaptıracağına işaret eder.

Rüyada denizde boğulmak ve kurtulmak zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde kızının boğulduğunu görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, komşularla ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada denizde bir çocuğun boğulduğunu görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin denizde boğularak öldüğünü görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına delalet eder.

Rüyada birinin denizde boğulduğunu görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada denizde boğulmak tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada eşinin denizde boğulduğunu görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments