Rüyada çocuğunun denizde boğulduğunu görmek

Rüyada çocuğunun denizde boğulduğunu görmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun denizde boğulduğunu gördüyseniz:

  • Kendi yapacağınız işler varken diğerlerine yardımla zaman kaybedebilirsiniz.

Rüyada çocuğunu denizde boğulurken görmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu denizde boğulduğunu görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada denizde bir çocuğun boğulduğunu görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde çocuğunun boğulduğunu görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun denizde boğulduğunu görmek müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, amacına ulaşabileceğine delalet eder.

Rüyada kendi çocuğunun denizde boğulduğunu görmek bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada denizde çocuğun boğulduğunu görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments