Rüyada denizde boğulanı görmek

Rüyada denizde boğulanı görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde boğulanı gördüyseniz:

  • Temmuz ayının başlarına kadar, iletişim sorunları, açılmayan telefonlar, aşırı tepki veren kişiler, yanlış anlaşılmalar, yanlış yorumlamalar v.b türünde problemler vakit alabilir.

Rüyada denizde boğulurken görmek planlarının bozulacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada kardeşinin denizde boğulduğunu görmek hareketli ve hoş günler geçireceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına delalet eder.

Rüyada bulanık denizde boğulmak fakir fukaraya yardım edeceğine, üzgün ve hasta olacağına inanılır.

Rüyada denizde boğulan bebek görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada deniz suyunda boğulmak çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, iflas edeceğine alamet eder.

Rüyada denizde boğularak ölmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada oğlunun denizde boğulduğunu görmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada denizde yüzmek boğulmak kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments