Rüyada oğlunun denizde boğulduğunu görmek

Rüyada oğlunun denizde boğulduğunu görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun denizde boğulduğunu gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan sakının.

Rüyada oğlunun denizde boğulduğunu görmek ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu boğulurken görmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına alamet eder.

Rüyada oğlunu boğulmaktan kurtarmak işinize ve hanenize bereket geleceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunu suda boğulurken görmek artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun boğulduğunu görmek maddi ve manevi sorunların allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun suda boğulduğunu görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada berrak denizde boğulmak onları gücendireceğine ve çok kıracağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına yorulur.

Rüyada denizde boğulan adamı kurtarmak huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
6 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hulya

Salam.Sabah saatlerinde 9 gibi rüyada oglumun denizde boğularak öldüyünü,kiziminsa boğulub ölməkdən kurtuldugunu gördüm.Rica etsem yorumlarmisiniz

Fatma

Rüyamda berrak denizde 2 yaşındaki oglumu denizin dibinde boğulduğunu görüyorum ama hiç bişey olmuyor ben korku çığlık içinde kurtarmaya çalışıyorum ama deniz beni kendine çekiyor bağırıyorum kurtarın oglumu deniz beni çekiyor diye

Erkan g

Sabah saatlerinde rüyamda 2yasindaki oglumu denizin dibinden boğulurken kurtarıyordum kıyıya çıkarttığında suni tenefüs ve kalp mesajı yapıyordum ağzından sular çıkıyordu ve nefesi normale döndü.şimdiden teşekkürler.