Rüyada denizde batmamak

Rüyada denizde batmamak bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, kendine çeki düzen vereceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada denizde batmamak gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamların içerisine çekilebilirsiniz.

Rüyada denizin üstünde batmadan durmak gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına yorulur.

Rüyada denizde batan araba görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada denizde batmadan yürüdüğünü görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına alamet eder.

Rüyada denizde battığını görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde gemi batması görmek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada denizin üstünde batmadan yürümek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde batmadığını görmek günaha gireceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada denizde geminin battığını görmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments