Rüyada denizde batmadığını görmek

Rüyada denizde batmadığını görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada denizde batmadığını gördüyseniz:

  • Geçmişinizi hatırlayabilirsiniz.

Rüyada denizde batan gemi görmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, geri plana düşeceğine yorulur.

Rüyada denizde battığını görmek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına alamet eder.

Rüyada denizde batmamak yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine inanılır.

Rüyada denizde batmadan yürüdüğünü görmek dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, özel muamele göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde batmadan yürümek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada denize batmadan yürümek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabanın denize battığını görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada denizde batmış gemi görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments