Rüyada denizde balon görmek

Rüyada denizde balon görmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına işaret eder.

Rüyada denizde balon gördüyseniz:

  • Zihinsel yapınızın çok aktif olması nedeniyle altından kalkamayacağınız hiçbir sorun gözükmüyor.

Rüyada denizde balon görmek mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine delalet eder.

Rüyada deniz üstünde balon görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil balon görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine işaret eder.

Rüyada şişmiş balon görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada balon dağıtmak hanesine güneş doğacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine işarettir.

Rüyada balonla gökyüzüne uçmak elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada su balonu görmek parasını ve işini kaybedeceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada balon uçtuğunu görmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

rúyamda deniz kenarında sahil boyu rengarenk balon görüyordum.