Rüyada şişmiş balon görmek

Rüyada şişmiş balon görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına, huzurunun kaçacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, kazancının sürekli artacağına, şerefli bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada şişmiş balon gördüyseniz:

  • Başarılarınızla da kendinizi çevrenize karşı kanıtladığınızı düşünebilirsiniz.

Rüyada mavi balon şişirmek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada şişirilmemiş balon görmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada şişmiş balon görmek büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, geçim derdi yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada balon şişirdiğini görmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına yorulur.

Rüyada şişmemiş balon görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada balon şişirmek zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına işarettir.

Rüyada balon şişiren birini görmek evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, hayırlı bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada şişme balon görmek geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments