Rüyada yeşil balon görmek

Rüyada yeşil balon görmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil balon gördüyseniz:

  • Ortağınız veya çalışma arkadaşlarınızla bazı yeni işbirliklerine girebilirsiniz.

Rüyada yeşil balon görmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada binilen balon görmek pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine alamet eder.

Rüyada patlamış balon görmek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına işaret eder.

Rüyada uçan balona bindiğini görmek uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine delalettir.

Rüyada mavi beyaz balon görmek çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada balonla havalanmak onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada balon satmak kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balon uçtuğunu görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, anlaşmalardan cayılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments