Rüyada deniz göl görmek

Rüyada deniz göl görmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada deniz göl gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler fikir veya şikayetlerini dile getirme konusunda çekimser kalabilirler ya da yanlış anlaşılmak istemeyebilirler.

Rüyada göl ve deniz görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada deniz veya göl görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada deniz ve göl görmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada deniz göl görmek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada göl deniz görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz yada göl görmek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada su deniz göl görmek esenliği bulacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine rivayet eder.

Rüyada göl yada deniz görmek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments