Rüyada demirden merdiven çıkmak

Rüyada demirden merdiven çıkmak istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, sıkıntıların azalacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada demirden merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • İlk yapıldığında aklınıza yatan planlara güvenmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada demirden merdiven çıkmak neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına inanılır.

Rüyada demir merdiven çıkmak ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada demir merdivenlerden çıkmak geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına inanılır.

Rüyada demir merdivenden çıktığını görmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine işarettir.

Rüyada demir merdiven almak iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine tabir olunur.

Rüyada demir merdivenden inmek büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz demir merdiven görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada demir merdivene tırmanmak zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments