Rüyada demetle çiçek görmek

Rüyada demetle çiçek görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, dikkat çekeceğine, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada demetle çiçek gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan rutin iş veya konularda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada demetle çiçek görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada elinde bir demet çiçek görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada demet çiçek almak yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir demet çiçek vermek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate işaret eder.

Rüyada beyaz çiçek demeti görmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiçek demeti görmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına alamet eder.

Rüyada bir demet çiçek görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı rivayet etmektedir.

Rüyada bir demet sarı çiçek görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments