Rüyada bir demet çiçek görmek

Rüyada bir demet çiçek görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada bir demet çiçek gördüyseniz:

  • Sansınızı iyi kullanın.

Rüyada demetle çiçek görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çiçek demeti görmek kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına tabir olunur.

Rüyada demet demet çiçek görmek çok zor duruma düşüleceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına delalettir.

Rüyada çiçek demeti yapmak karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, inancından sapacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı çiçek demeti görmek yüzlerin asılacağına, sıkıntıların artacağına delalettir.

Rüyada bir demet sarı çiçek görmek maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine tabir olunur.

Rüyada çiçek demeti görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına alamet eder.

Rüyada demet çiçek görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments