Rüyada define aradığını görmek

Rüyada define aradığını görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada define aradığını gördüyseniz:

  • Oraya buraya koşuşturmak yerine sabit bir yerde dostlarınızla birlikte olursanız daha mutlu olabilirsiniz.

Rüyada define aradığını görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada define aramak maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada mezarda define aramak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına delalettir.

Rüyada mezarlıkta define aramak kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarda define bulmak çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada başkasının define bulduğunu görmek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizden define çıkarmak birçok iş teklifi alınacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına yorulur.

Rüyada define kazmak yapılan işlerin fazla kar getireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments