Rüyada dayıyı sarhoş görmek

Rüyada dayıyı sarhoş görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, kurtuluşu bulacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dayıyı sarhoş gördüyseniz:

  • Bazı konular netleşmeye başlıyor.

Rüyada dayıyı sarhoş görmek her daim bereketli işler yapacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine delalet eder.

Rüyada başka birini sarhoş görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına yorulur.

Rüyada sarhoş erkek görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada içki içmek ama sarhoş olmamak gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine delalet eder.

Rüyada bira içmek ve sarhoş olmak eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini sarhoş görmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına delalet eder.

Rüyada sarhoşluk veren şeyler içmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş insanı sarhoş görmek her türlü başarıyı elde edeceğine, dolayısıyla geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments