Rüyada dar bluz giymek

Rüyada dar bluz giymek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, terslik yaşayacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, ömrünün de uzun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar bluz giymek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişi veya kişilerle ilşkilerinizde problemler yaşanabilir.

Rüyada dar bluz giymek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada dar bluz görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına yorulur.

Rüyada gri bluz giymek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına delalet eder.

Rüyada ipek bluz giymek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada siyah bluz giymek yapılan ortaklıkların bozulacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı bluz giymek manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza yorulur.

Rüyada mavi bluz giymek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bluz giydiğini görmek tövbelerinin kabul olacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments