Rüyada mavi bluz giymek

Rüyada mavi bluz giymek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi bluz giymek gördüyseniz:

  • İş hayatınızın önünde duran kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada mavi renk bluz giymek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına inanılır.

Rüyada mavi bluz giymek herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine rivayet eder.

Rüyada mavi renk bluz görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına inanılır.

Rüyada dar bluz giymek sorunların günden güne artacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine alamet eder.

Rüyada krem rengi bluz giymek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, malının ve parasının da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil bluz giydiğini görmek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına tabir olunur.

Rüyada turuncu bluz giymek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bluz giydiğini görmek iş sahibi olacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments